tabung

Rabu, 2 Oktober 2013

Cuba Bagi Signal Sikit..


ni bukan suruh bagi signal pasal nak ngurat okey.. ni pasal signal time nak belok tu.. 

ni pagi tadi punya pasal la.. nasib badmood kejap jek.. 


sumber google


korang paham tak kalau tengok gambar atas tu.. kalau yang ada lesen mesti paham punya.. korang kan hebat..

eiii.. menyirap jek kalau dapat tuan kereta yang tak reti bagi signal time nak belok ni.. ingat signal tu pasang untuk perhiasan kereta je ke?? geram betol.. 

kalau bagi signal awal  kan kite bole agak bila nak keluar simpang kan.. aishhh.. nak maki pon bukan tuan kereta tu dengar kan.. huhuhu..

4 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Mmg setgh tu cmni la.kita plak yg naik gelabah dibuatnya..huhu.

siti alfakhishah aman berkata...

lepas tu tengok muka nak belagak je.. ishhhh

Sya Mimie berkata...

selalu kena alise..dan selalu juga terkuar makian.. geram kan..rasa nak hmpuk je orng mcm tu..

siti alfakhishah aman berkata...

@Sya Mimiemakian pon sendiri yg dengar kan.. pasal kat dalam kereta drive sorang kan..