tabung

Selasa, 10 September 2013

Segmen ~ Review Blog 2.0


sheila shahfiekry
klik banner untuk join..

Cer tengok apa yang korang perlu buat untuk direview oleh aku :-

1) Follow blog www.sheilashahfiekry.my [wajib]
2) Like fanpage Sheila Shahfiekry (klik dekat sidebar ye) [wajib]
3) Tinggalkan url blog dan juga nama facebook [wajib]

4) Kalau korang buat entri, [sebagai bonus] aku masukkan dalam bloglist 'Lovely Friends'. Jangan lupa buh sekali banner tak awesome aku tu. War-warkan kepada rakan semua yaa.

Sonang syaratnya? Review ni akan berlangsung sampailah satu tempoh yang tak pasti. hehehehe. Satu entri kemungkinan besar akan digabungkan 2 hingga 3 blog depends pada kemeriahan korang sudi nak join. Jom meriahkan aktiviti lapang aku ni. hahhahaa. :)

3 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum. thank sudi joined. awak dah like ke fanpage sheila? sheila cari tak jumpa. so sheila tak dapat nak approve awak masul listing review. mohon check ya :)

Sya Mimie berkata...

selamat direview alise.. :)

Rosmiza Ali berkata...

Gudluck Alise! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL