tabung

Jumaat, 27 September 2013

Nak Ngadu Jap


adakah horoskop bulan JUN memang orang nye kelam kabut ke? cepat gelabah?

haishhh selagi tak settle hutang selagi tu la tak tenang.. kalau hutang kereta tu memang bayar bulan2.. ni hutang duit orang yang nak tumpang cash kan masuk dalam akaun ni.. takut woooo pegang duit cash banyak2.. huhu..

harini terpaksa kelaur 2x waktu office hour.. maaf.. bukan sengaja.. 

tu pasal kalau boleh jangan la ada urusan hari jumaat.. mencik mak hencik.. dah la tutup kol 12.45.. masuk balik pukul 3 petang.. pehhhh lemau kalau kena tunggu.. urusan paling benci hari jumaat dengan isnin.. tolong laaaa.. kalau hari lain takpe.. time rehat boleh je keluar..

eh??? dah pandai bebel kat belog la kita.. hahaha.. emosi punya pasal.. -_-

dah penat ke hulu kehilir g bank & pejabat pos.. kawan offer plak nak belanja marrybrown.. ohsem..  kawan yang sangat memahami penat nye saya arini.. :) * minta bahu.. nak nangis kejap * maka rezeki hari jumaat jangan di tolak.. ok.. cepat2 kunyah.. gluppp.. telan terus.. ohh.. penat..

borak punya borak.. terselit pulak cerita jiran kena rompak.. ini dah masuk kali ke 2 kena pecah.. oh scrayyy.. * teringat mak sorang kat umah *.. nasib takda kejadian berdarah.. * nampak sangat selalu layan drama tivi *..

fuhhh lega dapat ngadu dengan korang.. mekaceh..

4 ulasan:

adrianna syaz berkata...

Sila ngdu..sya membaca..nasib dpt mkn org blnja..rezki2..bila mkan rasa geram suma pun ilng kan..hehe

Sya Mimie berkata...

waaa.. rezeki itu..hehe..
alise, kalau i kan, suka hari jumaat..haha.. hari lain tu biasa2 je.. tp kalau dah masuk hari rabu la best..huahaha

siti alfakhishah aman berkata...

AS : dapat luah baru puas ati.. hehehe

siti alfakhishah aman berkata...

mimie : suka juga jumaat. tapi jgn melibatkan pengurusan kerajaan.. letih.. tp tak kondem kerajaan tau..