tabung

Jumaat, 20 September 2013

Contest ~ Mini GiveAway By SFaezah



Cara Penyertaan

  • Follow blog Me, Him & Life dan nyatakan anda follower yang ke berapa. (kepada yang sudah menjadi follower sebelum GA, sila gunakan no. #107.)
  • Buat simple entri yang bertajuk 'Mini Giveaway by Sfaezah'.
  • Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni. 
  • Nyatakan tempat percutian paling best yang korang pernah pergi setakat ni. (Tak kisah local atau oversea. Maybe korang pergi tempat dekat je, tapi kenangan dan orang yang ada masa tu membuatkan percutian tu best!)
  • Letakkan sekeping gambar terbaik korang semasa percutian tersebut.
  • Tinggalkan link entri GA korang di ruang komen entri ni. 
  • Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'.


percutian yang paling best mestilah percutian bajet masa pergi SABAH tahun 2011.. 1st time lagi tau naik kapal terbang.. mesti la teruja kan.. stay 2 malam dekat gunung kinabalu, mandi kolam air panas, dengan tengok lampu air warna warni..

4 ulasan:

Daddy Ziyyad berkata...

Goodluck :)

Sabah? Saya sendiri tak pernah sampai :)

Eiqa Almond berkata...

yeahhh.!!
Alise dah join, ehheheee\goodluck.! :)

S. Faezah berkata...

salam dear..tq sudi join mini GA :)
boleh cek senarai peserta disini yer.

http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/sticky-post-senarai-peserta-mini.html#more

pemenang akan diumumkan seminggu slpas tarikh tutup.
Good Luck!:)

S. Faezah berkata...

hi..pemenang akan diumumkan esok pada jam 1200 tengahari..Jgn lupa cek yer!

Terima kasih sudi join GA!^^