tabung

Jumaat, 5 Julai 2013

Skendel

kenape ek.. alise selalu perati.. kaum-kaum lelaki yang selalu pasang skendel ni.. jenis lelaki yang jarang jumpa binik.. 

bukan maksud jarang jumpa binik tu sebab dok asing-asing.. tapi sibuk keje.. 

contoh.. driver lori.. kan kadang 2 hari keje full.. ada plak yang selalu out station jarang balik malam. sanggup tido dalam lori.. rupanya bukan apa.. just nak bergayot.. pelik.. 

ape kes ntah nak merenyam ngan jenis status bujang2 ni kan.. kadang bukan bujang jek.. asal jumpa perempuan pon perangai dah lain macam.. binik ada oii.. hah layan la binik.. kalau ai,, ai is tak suka nak melayan.. huhu.. tebiat betol..
ada 1 kes ni.. kawan alise punya kawan.. maybe keje bole keluar keluar suka hati kot.. now isteri ngah pantang umah family si isteri.. kalau ikot kan lebih kurang 1 jam jugak kalau si suami nak balik umah family si suami.. tapi apa ada hal.. janji dapat bergayot  ke msj ke.. sanggop pegi balik 2 jam.. alasan?? main futsal @ badminton.. padahal main nye 1 round jek.. tapi balik pai 2 @ 3 pagi.. ape kes..
 
allah dah atur jalan hidup,, pasangan masing-masing.. perlu ke curang? patot la zaman sekarang tak hairan kalau ada kes simbah asid, upah bunuh la.. uishhh seram deh.. 

5 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

haah nory pon biasa dengar kes driver lorry yg biasanya ada skendel ni...haishh mintak dijauhkanlahh...

adrianna syaz berkata...

Mmg byk cmtu alise..bila bini tgh mengndung,mula buat perangai..kwn sya pun ada kwn dgn lki cm ni..tp bila bini dia dah bersalin mmg dia tnggal la kawan sya tu..tak pepasal je cri mslh.

Bila bercnta ni,arap2 la memasing setia kan?tak mau la curang2..sedih tau..

siti alfakhishah aman berkata...

yup.. betol nory.. kala bole elak.. elakkan..

AS : mau tak sdih.. makan dalam woo..

Mimie Najib berkata...

kalau bab curang-husbnd driver lory ni mmng pames..pernah ada sorang mkcik ni cite..ingt2 lupa.. sebab dorang kesunyian..sebab tu la setiap hntian ada isteri..kadang skndal..sebab tu dorang kadang xheran balik lmbat berhari2..tp tak semua la camtu kan..

siti alfakhishah aman berkata...

amboi mimie.. setiap hentian.. lau kesunyian bawak2 la bini teman..