tabung

Selasa, 11 Jun 2013

Hadiah Besday Dari Emak Tersayang, Love You MUM



hadiah tak suprise ni,, alise yang beli tapi pakai duit mak.. hehehe.. bertuah punya anak.. yelah,, ingat mak nak beli just standby kat umah jek.. senang katenye time nak kenduri.. tak lah orang kepanasan.. dah alise ni muda remaja lagi mana la tahu pasal harta benda mak2 kan.. :P

kipas ni rm130 selepas tawar menawar.. not bad lah sebab brand SHARP.. kalau beli brand PANASONIC rm150.. murah ke mahal???? 

dah sampai umah baru mak cakap kipas panjang 16" ni merangkap hadiah kawen sekali.. sila jaga elok2 dari sekarang.. takut nanti time kawen tak sempat nak merasa pakai.. haiyaaaa.. kalau ku tahu nak bagi hadiah kipas.. ku amek kipas yang mahal.. amboiiiii mak ni..  macam nak suruh cepat2 kawen jek.. huhu.. ai is belom gatal lagi nak menikah tapi umur dah banyak.. T__T

pe pon sayang mak ketat2.. semoga murah rezeki mak lagi lepas ni.. 

sabar la mak.. kalau dah ditentukan jodoh dengan siapa,, jodoh datang biler,, insyaallah.. harap sempat lah mak tengok sebelom mak menutup mata.. amin ya allah..

6 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

wahhhh bestnya dpt hadiah...
besarr plak tu..
nory dulu beli kipas cap ayam je, size cmni jugak...hrga seratus ngam2..hurmmm kalau taw baik amik yg ade brand sikit, lebih kurang je harga dia kan...heee

siti alfakhishah aman berkata...

nory : lau tau mak nak bagi as hadiah kompom amik yg ada brand lg mahal cikit kan..

Mimie Najib berkata...

besday alice ke? happy besday ye..

ok la tu dapat hdiah kipas, dari xde kan..hihihi

siti alfakhishah aman berkata...

mimie : lau tau nak bagi adiah.. minta yang lagi besar sikit,,

Mimie Najib berkata...

haha..amboi..bukan kemain dia ye.. :p

siti alfakhishah aman berkata...

mimie : sesekali je kok..