tabung

Rabu, 31 Julai 2013

Galeri HijabStore ~ Seluar Skinny Jeans BerZip


morning.. selamat datang untuk bershopping online lagi.. kalini nak keluarkan stok untuk Skinny Jeans plak.. opkoz colour blocking..

tapi ni ada zip ye.. fleksibel & bergetah.. pattern lebih kurang sama seperti jeans..


black , red , purple , dark blue , dark yellow , light blue
rm40 (exclude postage)


dark pink , light pink , brown , light yellow , orange , maroon , purple , dark yellow
rm 40 (exclude postage)


 colour dark green.. di pakai oleh officemate.. 
rm40 (exclude postage)

cara order 
email : alise@richwiseplaster.com
pm / whatsapp : 013-7565446

11 ulasan:

wahida berkata...

gerammm je tgk kaler coklat tu...kalau lah kaki aku ni kecik, lama dah aku order...

siti alfakhishah aman berkata...

wahida.. lor sama je mcm suar jeans..

wantie berkata...

kaler pink tu minat ar.. tapi akak ni susah sikit kalau bli sluwor. Selalu tak muat kat funggung.hahahaha...


siti alfakhishah aman berkata...

same mcm jeans yang jenis memeri gtu lah wantie

wantie berkata...

Thanks Jawab my GA teka teki.
good luck,

siti alfakhishah aman berkata...

xtau la salah ke betul.. ngeee

Hafiza AizZawa berkata...

cantiknye color.. >.<

adrianna syaz berkata...

Salam kenal siti.cntiknya seluar ni..berminat..sya folo blog siti..jika sudi snggah le blog sya ya..trima kasih :D

siti alfakhishah aman berkata...

adrianna : pm dekat no atas tu.. lau x pon pm dekat FB k.. done follow back

tenku butang berkata...

cantik2 semuanya...

Eiqa Almond berkata...

Cantik semua, tp x berani nk pakai bila keluar jalan, hohoo Mmg trend sekarang kan pakai warna warni gini