tabung

Selasa, 30 April 2013

Cendol Terbaik Dikala Panas


tapi time sejuk pon bole jek nak pekene.. skang kang musim tak menentu.. tapi jangan salah kan orang lain kalau sendiri rasa mcm nak demam ke selsema ok.. 


ni beli dekat area Kampung Baru, Sungai Mas.. kedai nye tepi jalan je.. senang nak spot.. kalau dari kota tinggi menghala ke desaru,, lepas sungai mas kedai belah kanan.. alamat sori to say.. tidak ku tahu.. -_-


ni cendol biasa jek.. tapi yang jadi sedap,, cendol dia tu jenis yang besar2 punya.. kalau kat kedai yang dah siap pack kan halus2 mulus kan.. kedai ni kalau order yang special,, siap letak bubble yang macam air cool blog tu.. lagi tambah sedap.. plop plop dalam mulut.. 

4 ulasan:

Mimie Najib berkata...

cendolnya besar2 mcm cili api terendam je...heheeh

siti alfakhishah aman berkata...

dap3

Mimie Najib berkata...

alahai..tertengok cendol ni lagi.. nampak gaya hujung minggu nak kena cari ni..heheheh

siti alfakhishah aman berkata...

mimie.. time panas ni memang sesuai sgt..