tabung

Rabu, 13 Mac 2013

Makan2 ~ Anjung Senibong Seafood, Permas Jaya

Salam..


balik dari tengok layang2 haritu kami makan kat sini.. nama jek orang JB.. tapi sebab pembangunan pon dah banyak,, so ade 2x sesat.. tapi selamat sampai la kan.. hehe..


sebelum pergi sini memang dah survey awal2,, ramai yang rekemen kat kedai no 6.. so kami pon pilih kedai ni jugak.. ramai sangat orang so kami tak dapat seat tepi.. konon2 nak tengok air bergelora katanye.. hmm.. skali penuh.. duduk jelah kat area tengah.. layan TV..huhu..

sebab mase tengok layang2 pon dah mencekik cikedis,, so kite layan menu sempoi jek.. lagipon dah malam kan.. order by akak ipar.. pasal dia yang tukang bayar.. alise tukang makan jek.. hehe..



1st order kompom la air kan.. air tembikai (alise), milo ais tabur (anak sedara pempuan), fresh orange (akak ipar), laici susu (anak sedara lelaki).. marvelles.. air nak mahal2 jek.. hahaha.. 



~ nasi

~ ayam goreng kunyit.. sedap tapi masin sikit..
   
~ kailan ikan masin.. sedap..


~ udang goreng tepung.. sangat rekemen order ni.. makan sampai sedut kepala udang.. puhhhhh..

~ ayam masak sambal.. kurang umpppp.. terlebih sos tomato..


menu yang ditunggu2.. ikan kerapu masak 3 rasa.. 700g.. skali bayar kena rm64.. (menangis dalam hati)..

^
^
^
^
^
total makan rm 136



tukang bayar dengan anak bongsu beliau yang giler puting.. :(

2 ulasan:

Nory Zoulkefle berkata...

bestnyer..

nanti kalau nory ke JB, nak try makan kat sini lah..

siti alfakhishah aman berkata...

jgn sesat mcm alise.. harap je dok JB.. hehehe. :)